Download Film Volkswagen Kuning (2016) WEBDL

By | October 15, 2016
Download Single Links
Download

Download Film Volkswagen Kuning (2016) WEBDL

Download Film Volkswagen Kuning (2016) WEBDL

Streaming Film Volkswagen Kuning (2016) Full movie – Selamat malam guys berjumpa lagi dengan mimin kalii ini mimin akan share film malaysia terbaru untung pengunjung setia blog ini, flm malaysia yang berjudul Volkswagen Kuning bercerita tentang :

Volkswagen Kuning mengisahkan tentang Fuad (Pekin Ibrahim) dan tunangnya Sarah (Atikah Suhaime) dalam perjalanan pulang ke kampung Fuad. Sebelum sampai ke kampung, Fuad bercadang untuk berhenti makan di sebuah kedai ikan patin yang dikatakan sedap. Mereka menggunakan Waze untuk sampai ke sana tetapi tersesat disebabkan capaian internet tiada. Mereka sampai juga ke kedai tersebut tetapi sudah malam dan tempat yang dikatakan tidak seperti apa yang mereka bayangkan. Mereka berdua mengambil keputusan untuk meneruskan perjalanan pulang ke kampung.
Mungkin disebabkan lapar dan ada perasaan yang dipendam oleh Sarah, mereka berdua bergaduh dalam perjalanan. Ketika sedang bergaduh itu mereka diganggu oleh Volkswagen Kuning dan menyebabkan mereka terlibat dengan kemalangan.
Apa yg akan terjadi kepada pasangan tersebut. Terungkapkah misteri Volkswagen Kuning yang menghantui pasangan tersebut.
Trailer

Download Film Volkswagen Kuning (2016) WEBDL :

Openload

360p | 480p | 720p | 1080p
Download

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *